Köpa en A0-plotter? På plotter24.se

Vi erbjuder A0- och A1-plottrar till konkurrenskraftiga priser. Om du har några frågor och/eller råd om att köpa en A0-plotter, tveka inte att kontakta oss.

Plotters har blivit mycket billigare på senare år. Detta är också anledningen till att många små och medelstora företag väljer att köpa en egen plotter.

Vi har en rad A0-plottrar i vårt sortiment som passar perfekt för behoven hos ett litet företag som regelbundet skriver ut A0 men som inte vill köpa en dyr produktionsskrivare. Du har kommit till rätt ställe för ett erbjudande om en A0-plotter.

Köpa en A0-plotter?

Vi kan leverera HP Designjet Series A0 plotters direkt från lager. Dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser och gratis leverans på beställningar över 100 euro (exklusive moms). Om du är osäker på vilken hp plotter A0 som passar dina behov kan du kontakta oss för att få professionell och ärlig rådgivning. När du har köpt en a0-plotter från oss får du gratis installationshjälp via telefon.

HP-skrivare A0

Vi levererar både HP Designjet T-series (teknisk) och Z-series (grafisk, foto) plottrar. HP Designjet plottrar har varit ledande när det gäller tillförlitlighet och användarvänlighet sedan början av nittiotalet.

Storlek och papper för HP-plotter A0

Storleken på en plotter anges i tum. Inch är ett engelskt längdmått. En A0-plotter kallas därför också för en 36-tums plotter. Detta beror på att A0-skrivarens utskriftsbredd är 36 tum, dvs. 914 mm. Med denna plotter kan du därför använda pappersrullar med en maximal bredd på 914 mm (A0 oversize), men även rullar som är mindre än denna storlek. Plottern känner automatiskt igen den mindre rullen.

Tänk på plotterens utskriftsmarginal om du till exempel vill göra exakta A0-utskrifter. HP-plottern A0 har en utskriftsmarginal på cirka 0,5 cm. Det är därför bäst att välja A0 överformat papper, som är en storlek större än standard A0-pappret. Detta säkerställer att din design inte försvinner in i papperskanterna.

Utskrift med A0-plottern

En mängd olika papperstyper kan läggas in i HP-plottern A0. Beroende på syftet med utskriften väljer du en skrivare och en papperstyp. Om du vill köpa en A0-plotter kan du välja antingen en grafisk A0-plotter eller en teknisk A0-plotter.

En teknisk A0-plotter används huvudsakligen för att skriva ut linjedragningar. Dessa tekniska plottrar är programmerade för att skriva ut linjer på bästa sätt. De skriver ut linjeteckningar billigt och snabbt.

Om du inte bara vill skriva ut linjeteckningar utan även utskrifter med stora färgområden eller färgövergångar bör du välja en HP Graphic Plotter A0. Grafiska plottrar är bäst för utskrifter med många färger. De har tre patroner mer än de tekniska plottrarna. Grafiska plottrar kan också skriva ut bra linjeteckningar.

Om du vill skriva ut linjeteckningar på ett billigt sätt kan du använda vårt standardpapper. För färgutskrifter, t.ex. affischer, är vårt affischpapper bäst. På vår webbplats www.plotterpapperonline.se hittar du ett stort urval av plotterpapper.

Fri frakt

För varje beställning > 100 euro

Snabb leverans

Snabb leverans inom 1-3 dagar

Service + Rådgivning

Vi ger dig gärna kompetent rådgivning.

100 % säker betalning

Betala enkelt i förskott, via PayPal eller på konto.