Letar du efter en A1-plotter?

Vi levererar A1- och A0-plottrar till konkurrenskraftiga priser. Om du har några frågor och/eller råd om att köpa en A1-plotter, tveka inte att kontakta oss.

En A1-plotter i ditt företag ger ett enormt mervärde. Du behöver inte längre gå till reprografikavdelningen för att skriva ut byggplaner i stort format. Det sparar tid och pengar. Företag som har en egen A1-plotter upptäcker ofta de stora fördelarna efter köpet. Plottern används till exempel ofta för att skriva ut presentationer och affischer i stort format.

Vi kan leverera HP Designjet A1 plotters direkt från lager. Du betalar inga fraktkostnader hos oss.

Klicka här för vårt utbud av A1-plottrar

En översikt över hela vårt sortiment av A1-plottrar

Möjligheterna med en A1 / 24 tums plotter

Med en A1-plotter kan du enkelt skriva ut filer på upp till 24 tum (A1-storlek). A1-plottrar kan ta emot pappersrullar på upp till 24 tum. Detta innebär att de även kan ta emot rullar som är mindre än 24 tum, t.ex. A2-pappersrullar med 16,5-tums papper.

Dessutom har storleken och användarvänligheten hos dagens plottrar förbättrats avsevärt under de senaste åren. Plotterna är relativt små, vilket gör det lätt att få plats i en liten studio, kontor eller rum. Dessutom är skrivarna nu lätta att använda, vilket gör plotterutskrifter tillgängliga för alla.

Minska kostnaderna

Är du osäker på om du ska köpa en plotter?

Du kan spara mycket pengar genom att skriva ut stora filer själv. Byggnadsplaner, tekniska ritningar, kartor, planritningar, presentationer, foton och annonser. Du kan skriva ut allt själv på en plotter. En A1-plotter används därför ofta för att skriva ut fönstergaller eller affischer på trottoarer.

Eftersom du kan skriva ut dessa filer själv med en plotter sparar du tid och pengar. Du behöver inte skicka utskrifter till en skrivare eller vänta tills de är klara och skickade. Dessutom du förlorar inte kostnaden för varje utskrift eftersom du kan göra det på din egen A1-plotter.

Fri frakt

För varje beställning > 100 euro

Snabb leverans

Snabb leverans inom 1-3 dagar

Service + Rådgivning

Vi ger dig gärna kompetent rådgivning.

100 % säker betalning

Betala enkelt i förskott, via PayPal eller på konto.