Om oss

Du kan lita på mer än 12,5 års kunskap och erfarenhet inom branschen för storformatsskrivare.

När kunderna ringer eller skickar e-post till oss kan de förvänta sig ett snabbt och kompetent svar. Vi svarar direkt i telefon och kan besvara alla dina frågor direkt.

Service: När du har köpt en plotter kan du kontakta oss om du har några frågor om livslängden. Om vi kan lösa problemet via telefon eller på distans hjälper vi till kostnadsfritt. Alla reparationer utanför garantin utförs snabbt och professionellt under normala förhållanden.

Vårt arbetssätt uppskattas nu av många kunder. Vi får toppbetyget 9+ för kundnöjdhet.

Vi gillar snabba leveranser. Vi har nästan alla produkter i lager på vårt lager i Uden.

Beställ tryggt och säkert. Vi är en certifierad medlem av Webshop Quality Mark Foundation. Du kan betala med kreditkort, banköverföring eller Bancontact/MisterCash.

Historia

År 2006 började Niek van de Rijt sälja datorer, servrar och skrivare hemifrån till små och medelstora företag i regionen. Kundbasen bestod huvudsakligen av byggrelaterade monterings- och byggföretag. Dessa företag använde ofta plottrar, men kunskapen hos både leverantörer och slutanvändare var begränsad.

Under 2007 inleddes försäljningen av plottrar och tillhörande material såsom bläck, plotterpapper, vikmaskiner etc.

År 2009 flyttade vi in i en 300 m² stor affärslokal med lager, kontor och ett litet showroom. Webbplatsen plotterwinkel.nl lanserades och den gamla ICT-verksamheten överfördes till ett systerföretag.

Under 2018 förvärvades och renoverades våra nuvarande affärslokaler på Udenseweg 8 B. Vi har nu totalt 750 m2 utrymme till vårt förfogande. Vårt team utökades också till fem anställda i år. Vår webbplats plotterpapperonline.se förbättrades ytterligare så att vi även kan erbjuda vårt kompletta papperssortiment online.

Under 2019 har vi helt förnyat vår webbplats plotterwinkel.nl. Vi har även utökat vår kompetens till Sverige. De grundläggande principerna var tydlig och kortfattad information och en enkel beställningsprocess. Webbplatsen är nu också tydlig och användarvänlig för mobilanvändare. En trevlig detalj: en av de första beställningarna i den nya webbshoppen kom från en kund som köpte en av de första plottrarna av oss 2007.

Niek van de Rijt

Niek van de Rijt är ägare till plotter24.se. Han svarar vanligtvis i telefon och kan ge dig råd direkt. Han hjälper också kunder med installation och inställningar.
Telefon: +31 492 325963
E-mail:info@plotterkaufen24.com

Foto-plotter-niek

Ines Jonkers

Ines ansvarar för innehållet på vår webbplats. Ines känner till alla våra produkter in i minsta detalj.

Hon ser till att alla produkter på vår webbplats visas så tydligt som möjligt. Om du mot förmodan skulle upptäcka ett fel på vår webbplats kan du när som helst ringa eller skicka e-post till henne.

Telefon: +31 492 325963
E-post: marketing@plotterwinkel.nl

Patricia Stevens

Patricia sköter vår administration och fakturering. När du har lagt en beställning kommer du att få fakturan från Patricia via e-post inom 1-2 arbetsdagar.

Har du en fråga om en faktura? Fråga då efter Patricia.

Telefon: +31 492 325963
E-post: factuur@plotterwinkel.nl

Fri frakt

För varje beställning > 100 euro

Snabb leverans

Snabb leverans inom 1-3 dagar

Service + Rådgivning

Vi ger dig gärna kompetent rådgivning.

100 % säker betalning

Betala enkelt i förskott, via PayPal eller på konto.