A0 vikningsmaskiner

Nedan hittar du våra A0-vikmaskiner i storformat. Vi levererar manuella A0-vikmaskiner såväl som helt elektriska vikmaskiner.

Valet av rätt vikmaskin beror på flera faktorer: Antal konstruktionsritningar, papperstyp och format, men också tillgängligt utrymme och ljudnivå.

I vårt sortiment finns det en perfekt anpassad storformatsvikmaskin för varje situation.

Du kan alltid ringa eller skicka ett e-postmeddelande till oss för att få råd.

Visa filter

Visar alla 3 resultat

Visa filter

Visar alla 3 resultat

Plotter med vikmaskin

En plotter med en A0-vikmaskin är den perfekta kombinationen för utskrift och vikning av dina utskrifter. Om du har skrivit ut på storformatspapper med plottern kan det vara svårt att vika utskrifterna och förvara dem snyggt. Av den anledningen är det bäst att använda en A0-vikmaskin. Med en A0-vikmaskin kan du enkelt vika dina A0-utskrifter samt alla utskrifter som är tryckta på ett mindre pappersformat än A0.

Köp en vikmaskin i stor format

Vikmaskiner finns som manuella maskiner och som automatiska vikmaskiner. plotter24.se tillhandahåller båda typerna av vikmaskiner. Vilken vikmaskin du köper beror helt på dina preferenser. Den ena är snabb, den andra kompakt. Om du vill veta mer om skillnaden mellan en manuell och en automatisk vikmaskin, ta en titt på vår jämförelsetabell för vikmaskiner längst ner på sidan Köp A0 vikmaskin.