Plotter A1

Nedan hittar du vårt utbud av A1-skrivare.

Vi säljer A1-plottrar av märkena HP, Epson och Canon.

Du kan köpa billiga CAD-plottrar hos oss.

Visa filter

Visar alla 7 resultat

Visa filter

Visar alla 7 resultat

A1 Plotter köpa?

Att köpa en A1-plotter har många fördelar jämfört med att lägga ut arbetet på tryckeriet. Återbetalningstiden är oftast kort och tidsbesparingen stor. Vi är specialiserade på att sälja HP Designjets. Vi garanterar därför högkvalitativa skrivare och utskrifter. Du kan kontakta oss om du vill köpa en HP CAD-plotter eller om du behöver en HP grafisk plotter. En CAD-plotter används främst för att skriva ut tekniska ritningar. Grafiska plottrar är bäst för färgutskrifter. De användarvänliga HP-plottrarna garanterar enkel användning och snabba utskrifter. Vi har A1-plottrar för nästan alla användningsområden och utskriftsvolymer. Vår kunniga personal finns tillgänglig för att hjälpa dig med ditt val. Våra A1-skrivare kan användas med en mängd olika operativsystem, inklusive Windows 7, 8 och 10 samt Apple OSX.

HP plotter A1-format och papper

Med HP:s storformatsplotter kan du skriva ut på pappersrullar. Beroende på tjockleken på den typ av papper du vill skriva ut på finns det mellan 30 och 100 meter papper på en rulle. Om du vill skriva ut på större papper behöver du en större HP A0 plotterHP plotter A1 format har en utskriftsbredd på 24 tum, eller 610 mm. Detta innebär att du kan använda denna plotter inte bara för att skriva ut på papper i dess egen storlek, A1 överstorlek med en bredd på 24 tum, utan också på alla rullar som är mindre än denna storlek. A1-plottern känner automatiskt av den mindre rullen och plottrarna har en utskriftsmarginal på ca 0,5 cm. Tänk på detta om du vill skapa en exakt A1-utskrift. Använd i så fall inte standard A1-papper på rulle, utan köp A1-papper på rulle i överstorlek. Detta A1-papper är något bredare och dina utskrifter kommer inte att försvinna in i papperets kanter.

Utskrift med HP-plottern a1

Du kan ladda en mängd olika papper i HP Plotter a1. Från vanligt kvittopapper till affischpapper eller vattenfast papper. Beroende på vad du ska skriva ut väljer du en skrivare och en papperstyp. HP-plottrar i a1-format finns som tekniska plottrar och grafiska plottrar. Om du bara vill skriva ut linjeteckningar bör du välja den tekniska HP-plottern a1. Dessa är programmerade för att på bästa sätt sätta linjer på papper. De skriver ut linjeritningar billigt och snabbt. Om du vill skriva ut utskrifter med stora färgytor eller färgövergångar utöver linjeritningar, är det bäst att välja en grafisk HP-plotter a1. Grafiska plottrar är bäst för utskrifter med mycket färg. De har 3 patroner fler än de tekniska plottrarna. Grafiska plottrar kan också skriva ut bra linjeteckningar. För att skriva ut linjeteckningar billigt, använd vårt standard kvittopapper. För färgutskrifter, t.ex. affischer, är vårt affischpapper bäst. Du hittar ett stort urval av plotterpapper på vår webbplats www.plotterpapperonline.se.