Plotter A1

Nedan hittar du vårt utbud av A1-skrivare.

Vi säljer A1-plottrar av märkena HP, Epson och Canon.

Du kan köpa billiga CAD-plottrar hos oss.

Visa filter

Visar alla 7 resultat

Visa filter

Visar alla 7 resultat

A1 Plotter köpa?

Att köpa en A1-plotter har många fördelar jämfört med att outsourca till ett tryckeri. Avskrivningstiden är oftast kort och tidsbesparingarna stora. Vi är specialiserade på försäljning av HP design jets. Därför kan vi garantera högkvalitativa skrivare och utskrifter. Du kan kontakta oss om du vill köpa en HP CAD-plotter eller om du behöver en HP grafisk plotter. En CAD-plotter används främst för att skriva ut konstruktionsritningar. Grafiska plottrar är bäst lämpade för utskrift av färgtryck. De användarvänliga HP-plottrarna garanterar enkel användning och snabba utskrifter. Vi har A1-plottrar för nästan alla användningsområden och utskriftsvolymer. Vår kunniga personal finns tillgänglig för att hjälpa dig med ditt val. Våra A1-skrivare kan användas med en mängd olika operativsystem, inklusive Windows 7, 8 och 10 samt Apple OSX.

HP plotter A1-format och papper

Du kan skriva ut på pappersrullar med HP:s storformatsplotter. Beroende på tjockleken på den typ av papper du vill skriva ut på finns det mellan 30 och 100 meter papper på en rulle. Om du vill skriva ut på större papper behöver du en större HP A0-plotter. HP A1-formatplottern har en utskriftsbredd på 24 tum, dvs. 610 mm. Det innebär att du med den här plottern inte bara kan skriva ut på papper i dess egen storlek, det stora A1-formatet med en bredd på 24 tum, utan även på alla rullar som är mindre än detta format. A1-plottern känner automatiskt igen den mindre rullen och plottrarna har en utskriftsmarginal på ca 0,5 cm. Tänk på detta om du vill skapa en exakt A1-utskrift. I så fall ska du inte använda standard A1-papper på rulle, utan köpa A1-papper på rulle i överstorlek. Detta överdimensionerade A1-papper är något bredare och dina utskrifter kommer inte att försvinna in i papperets kanter.

Utskrift med HP Plotter A1

Du kan ladda en mängd olika papper i HP Plotter A1. Från vanligt kvittopapper till affischpapper eller vattentätt papper. Du väljer skrivare och papperstyp beroende på vad du ska skriva ut. HP-plottrar i A1-format finns som tekniska plottrar och grafiska plottrar. Om du bara vill skriva ut linjeteckningar bör du välja HP:s tekniska plotter A1. Dessa är programmerade för att producera de bästa linjerna på papperet. Om du vill skriva ut stora färgytor eller färgövergångar utöver linjeritningar, är det bäst att välja en grafisk HP-plotter A1. Grafiska plottrar är bäst lämpade för utskrifter med mycket färg. De har 3 patroner fler än de tekniska plottrarna. Grafiska plottrar kan också skriva ut bra linjeteckningar. För att skriva ut linjeteckningar billigt kan du använda vårt standard kvittopapper. Vårt affischpapper är bäst lämpat för färgutskrifter, t.ex. affischer. Du hittar ett stort urval av plotterpapper på vår webbplats www.plotterpapperonline.se.