HP Designjet T230 24 tums A1-skrivare

725,00 Exklusive moms

€725,00 Inkl. moms

HP Designjet T230 24 tums A1-skrivare

725,00 Exklusive moms

€725,00 Inkl. moms

I lager - leverans inom 1-3 arbetsdagar!

HP Designjet T230 är en användarvänlig och liten A1-plotter. Den här 24-tums plottern skriver ut med en hastighet på upp till 35 sekunder per A1. Idealisk för att skriva ut bland annat linjedragningar och utfyllnad av ytor.

Ytterligare alternativ

Gratis leverans på alla beställningar > 100 € plus moms.

 • Snabb leverans

Beskrivning

HP Designjet T230 24 tums A1-skrivare 5HB07A

Den 24-tums A1-plottern HP Designjet T230 är utformad för användning i små utrymmen. Tänk på små studior eller hemkontor. Med den här plottern kan du enkelt skriva ut från mobila enheter, e-post och från din dator. Plottern är billig att köpa och har USB 2.0, Ethernet och Wi-Fi.

Plottern är utrustad med en pekskärm i färg. Detta gör det lättare att använda plottern. Detta sparar i slutändan mycket tid. Med en utskriftshastighet på upp till 35 sekunder per A1 kan du enkelt och snabbt skriva ut alla dina PDF-, JPEG-, TIFF- och DWF-filer.

Är du nyfiken på skillnaderna mellan de olika modellerna?
Läs sedan vår artikelom Skillnader mellan HP Designjet T2xx och T6xx storformatskrivare

- Kampanj - Nu med 3 gratis rullar A1 80 grams papper till ett värde av 40 €.
Dessa rullar levereras av oss som standard och kräver därför inget ytterligare urval.

Skriv ut med HP Designjet T230

HP Designjet T230 använder HP Bright Office-bläck i kombination med ett ultraeffektivt skrivarhuvud. Tack vare den här kombinationen skrivs dina linjer ut med upp till 31 % högre precision och T230 skriver ut med upp till 65 % högre färgomfång.

Tack vare det ekonomiska skrivarhuvudet används upp till 95 % mindre bläck när skrivarhuvudet spolas. Med denna bläckbesparing kan du skriva ut upp till 100 extra A1-sidor per bläckuppsättning.

Själva utskriften är enkel och snabb att göra via datorn. På så sätt kan du skriva ut direkt från datorn via nätverksanslutningen. Eller från din bärbara dator, surfplatta eller mobiltelefon via WLAN. Med hjälp av HP Click och programvaran HP Smart App kan du enkelt skriva ut alla dina projekt.

Funktionerna i HP Designjet T230:

T230 är en 24-tums plotter. Detta innebär att du kan fylla på pappersrullar på upp till 610 mm (24 tum) i maskinen. 610 mm är också den maximala bredden du kan skriva ut, så du kan skapa en utskrift i maximal A1-storlek. T230 skriver ut med en hastighet på upp till 35 sekunder per A1. Detta är upp till 60 A1-utskrifter per timme. Plottern gör detta med hög linjprecision och ett mycket brett färgomfång.

Du kan också skriva ut A4- och A3-ark med plottern. Med den automatiska arkmataren kan du enkelt och helt automatiskt växla mellan pappersrullar och ark. Denna automatiska arkmatare finns separat som tillbehör.

Passar för:

Lämplig för utskrift av tekniska ritningar, linjedragningar, ytfyllningar, renderingar, kontorsbilder och presentationer.

Hållbarhet

Den 24-tums A1-plottern HP Designjet T230 är tillverkad av material som består av upp till 30 % återvunnen plast. Detta minskar koldioxidutsläppen med 7,3 ton/år per såld enhet. Dessutom är maskinen EPEAT Gold-certifierad för att ha mindre miljöpåverkan och är energieffektiv enligt ENERGY STAR-riktlinjerna.

Gratis hjälp med egen installation

Det är mycket enkelt att installera HP Designjet T230. Den fungerar på exakt samma sätt som en vanlig plotter. Observera att alla datorer och nätverksmiljöer inte är likadana.

 

Specifikationer

Användning: Cad/GIS, linjedragningar, presentationer, renderingar
Modellstorlek: 24 tum (610 mm)
Maximal rulllängd: 50 meter
Skrivhuvuden: 1 (cyan, magenta, gul och svart)
Minne: 512 MB
Pappersutgåva: Enstaka ark, matning i rullar
Automatisk pappersklippare: Ja
Krav på operativsystem: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Gränssnitt: Nätverksanslutning, WIFI, USB 2.0 och utskrift från mobiltelefonen
Utskriftsupplösning (färg): 2400 x 1200 DPI optimerad
Maximal utskriftshastighet: 35 sekunder / sida i A1-format
Minsta linjebredd: 0,02 mm (teoretiskt värde); 0,06 mm (verkligt värde)
Linjenoggrannhet: ± 0,1%
Språk för utskrift: PCL, JPEG, URF
Skrivarstativ: Valfritt
Garanti: 1 års tillverkargaranti
Serienummer: 5HB07A

Video

I lådan

HP Designjet T230 är standard med:

  • HP Designjet T230 24-tums skrivare
  • Skrivhuvud
  • Startpatroner för skrivare
  • Spindel
  • Snabbguide
  • Plakat för installation
  • Strömkabel

Drivrutiner och programvara

Förare:

Drivrutin för Windows 10

Drivrutiner för Mac OS

Programvara:

HP Click för Windows 64 bitar

HP Click för Mac OS