HP Designjet T630 24 tums A1-plotter

1.050,00 Exklusive moms

€1.050,00 Inkl. moms

HP Designjet T630 24 tums A1-plotter

1.050,00 Exklusive moms

€1.050,00 Inkl. moms

HP Designjet T630 24 inch är en snabb och användarvänlig A1-plotter med kompakt design. Den sparar både utrymme och tid. Plottern skriver ut i hastigheter på upp till 30 sekunder per A1, upp till 31% högre linjenoggrannhet, 65% högre färgomfång och har även ett stativ med uppsamlingsfack och automatisk arkmatare så att du enkelt och automatiskt kan växla snabbt mellan A4/A3 arkpapper och A1 pappersrullar.

Slut på lagret

Gratis leverans på alla beställningar > 100 € plus moms.

 • Snabb leverans

Beskrivning

HP Designjet T630 24 tums A1-plotter 5HB09A

HP Designjet T630 24 tums A1-plotter är en mycket omfattande och innovativ storformatsplotter som är utformad speciellt för användning på kontoret. Den här plottern gör det prisvärt och enkelt att skriva ut exakta linjer och skarpa detaljer i alla dina CAD/GIS- och andra konstruktioner. Detta med en upplösning på upp till 2400 DPI.

Till skillnad från plottrarna T230 och T250 är T630 utrustad med ett skrivarstativ och en automatisk arkmatare som standard. Dessutom har denna 24-tums plotter mer omfattande funktioner. Förutom mobil utskrift och Ethernet-anslutning finns även en USB 2.0-anslutning, Wi-Fi 802.11, en rasterdrivrutin för Windows och macOS, HP-GL / 2, HP-RTL, CALS G4, JPEG och URF.

- Kampanj - Nu med 5 rullar A1-papper 80 gram gratis till ett värde av €65, -
Dessa rullar levereras av oss som standard och kräver därför inget ytterligare urval.

Skrivaren är idealisk för ingenjörer, byggtekniker, arkitekter och CAD/GIS-designers som vill öka sin produktivitet men ändå vill ha en kompakt plotter som är lätt att flytta runt.

Är du nyfiken på skillnaderna mellan de olika modellerna?
Läs sedan vår artikelom Skillnader mellan HP Designjet T2xx och T6xx storformatskrivare

HP Designjet T630 24-tums plotter har följande funktioner

Designjet T630 har en utskriftshastighet på upp till 30 sekunder per A1, vilket motsvarar i genomsnitt 76 A1-utskrifter per timme. Den här hastigheten sparar mycket tid när du skriver ut dina projekt och mönster. Plottern har olika funktioner som nämns ovan. Dessutom är det lätt att skriva ut via e-post eller mobiltelefon. Med HP Smart App kan du enkelt skriva ut alla dina filer från telefonen till T630. Det finns också många alternativ för att skriva ut från en dator. På så sätt kan du enkelt skriva ut projekt och PDF-filer från HP Click.

Plottern har en kompakt konstruktion. Det gör att den passar bra i mindre utrymmen. Dessutom används ett ekonomiskt skrivhuvud. Det här skrivarhuvudet ger mindre bläckförbrukning när bläckhuvudena spolas. Detta sparar upp till 95 % mer bläck som du kan använda för dina A1-utskrifter. Tack vare HP Bright Office-bläck och det nya bläckhuvudet skrivs linjerna ut ännu mer exakt och skarpt, och färgomfånget är upp till 65 % större än med de tidigare modellerna.

Hållbarhet

HP Designjet T630 24 tums A1-plotter är mer hållbar eftersom den är tillverkad av material som innehåller upp till 30 % återvunnen plast. Detta minskar koldioxidutsläppen med 7,3 ton/år per såld enhet. Dessutom har maskinen EPEAT Gold-certifiering för minskad miljöpåverkan och är energieffektiv enligt ENERGY STAR-riktlinjerna.

Gratis hjälp med egen installation

Det är mycket enkelt att installera HP Designjet T630. Den fungerar på exakt samma sätt som en vanlig plotter. Observera att alla datorer och nätverksmiljöer inte är likadana.

Specifikationer

Användning: Cad/GIS, linjedragningar, presentationer, renderingar
Modellstorlek: 24 tum (610 mm)
Maximal rulllängd: 50 meter
Skrivhuvuden: 1 (cyan, magenta, gul och svart)
Minne: 1 GB
Pappersutgåva: Bladmatare, rullmatare, automatisk bladmatare, utmatningsfack
Automatisk pappersklippare: Ja
Krav på operativsystem: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Gränssnitt: Nätverksanslutning, WIFI, USB 2.0 och utskrift från mobiltelefonen
Utskriftsupplösning (färg): 2400 x 1200 DPI optimerad
Maximal utskriftshastighet: 30 sekunder / sida i A1-format
Minsta linjebredd: 0,02 mm (teoretiskt värde); 0,06 mm (verkligt värde)
Linjenoggrannhet: ± 0,1%
Språk för utskrift: HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG, URF
Skrivarstativ: Ja
Garanti: 1 års tillverkargaranti
Serienummer: 5HB09A

Video

I lådan

HP Designjet T630 har som standard:

  • HP Designjet T630 24-tums skrivare
  • Skrivhuvud
  • Startpatroner för skrivare
  • Spindel
  • Snabbguide
  • Plakat för installation
  • Strömkabel

Drivrutiner och programvara

Förare:

Drivrutin för Windows 10

Drivrutiner för Mac OS

Programvara:

HP Click för Windows 64 bitar

HP Click för Mac OS