HP Designjet T630 36 tum A0-plotter

1.395,00 Exklusive moms

€1.395,00 Inkl. moms

HP Designjet T630 36 tum A0-plotter

1.395,00 Exklusive moms

€1.395,00 Inkl. moms

I lager - leverans inom 1-3 arbetsdagar!

Denna kompakta och snabba A0-plotter är enkel att använda och skriver ut i hastigheter på upp till 55 sekunder per A0. HP Designjet T630 36-tums plotter skriver ut med 65% större färgomfång än sina föregångare och med högre linjenoggrannhet. På så sätt får du alltid skarpa CAD- och GIS-utskrifter, men även kontorsutskrifter eller presentationer får exakta utskrifter. Denna plotter är utrustad med ett stativ med fångstfack och växlar helt automatiskt och snabbt mellan A3 / A4 arkpapper och A0 pappersrulle tack vare den automatiska arkmataren.

Ytterligare alternativ

Gratis leverans på alla beställningar > 100 € plus moms.

 • Snabb leverans

Beskrivning

HP Designjet T630 36 tum A0-plotter 5HB11A

Den här kompakta storformatsplottern skriver ut ett A0-format på i genomsnitt 55 sekunder. Det gör den med upp till 31 % högre noggrannhet och 65 % högre färgomfång. HP Designjet T630 36 tum är en A0-plotter i stort format med en innovativ och kompakt design. Detta gör det lätt att placera plottern i kontorsutrymmen, och tack vare basen med droppbricka och hjul är plottern också lätt att bära.

Eftersom plottern är en 36-tumsmodell kan du fylla på pappersrullar på upp till 36 tum här. Detta innebär att du kan fylla på både A0- och A1-papper. Med den automatiska arkmataren kan du också skriva ut på A3- och A4-ark. Plottern växlar sedan helt automatiskt mellan rullmatning och matning av lösa ark.

Du kan också skriva ut en A1-design på A0-papper. En A1 kan skrivas ut horisontellt på A0-papper. Med en förlängd A1 är det också möjligt att sätta in en rulle A1-papper i maskinen.

- Kampanj - Nu med 5 gratis pappersrullar 80 gram till ett värde av 98 €, -
Dessa hjul levereras av oss som standard och behöver inte väljas.

Är du nyfiken på skillnaderna mellan de olika modellerna?
Läs sedan vår artikelom Skillnader mellan HP Designjet T2xx och T6xx storformatskrivare

Funktionerna hos T630 A0-plotaren

T630 36 tum har flera anslutningar och utskriftslägen. T630 36 tum har Ethernet-anslutning, Wi-Fi 802.11, USB 2.0, mobil utskrift, rasterdrivrutiner för Windows och macOS, HP-GL / 2, HP-RTL, CALS G4, JPEG och URF.

Den här A0-plottern skriver ut med en hastighet på 55 sekunder per A0 och skriver ut och linjer med 31 % högre precision och 65 % högre färgomfång tack vare det långlivade skrivarhuvudet och HP Bright Office-bläck. Allt detta med en upplösning på upp till 2400 DPI.

Plottern används i stor utsträckning inom byggbranschen av arkitekter, designers, entreprenörer och CAD/GIS-tecknare. Med den här plottern ökar du produktiviteten samtidigt som du behåller din mobilitet. Den här 36-tums plottern har ett mobilt chassi och en automatisk arkmatare.

Förbrukning av utskrifter och bläck

T630 är utrustad med ett skrivhuvud med lång livslängd. Detta innebär att skrivarhuvudet är mer ekonomiskt och använder mindre bläck medan bläckhuvudet spolas. Som ett resultat av detta använder plottern upp till 95 % mindre bläck, vilket innebär att du får fler utskrifter från en uppsättning bläck. Dessutom är färgskalan mer omfattande och linjerna skrivs ut mer exakt.

Själva utskriften går snabbt och enkelt från en dator, bärbar dator, surfplatta eller smartphone. Från datorn kan du enkelt skriva ut alla dina projekt och PDF-filer med HP Click. Från telefonen kan du använda HP Smart App. På så sätt kan du också skriva ut enkelt från din mobiltelefon.

Hållbarhet

36 tums A0-plotter HP Designjet T630 är mer hållbar eftersom den är tillverkad av material som innehåller upp till 30 % återvunnen plast. Detta minskar koldioxidutsläppen med 7,3 ton/år per såld enhet. Dessutom är maskinen EPEAT Gold-certifierad för att ha mindre miljöpåverkan och är energieffektiv enligt ENERGY STAR-riktlinjerna.

Gratis hjälp med egen installation

Det är mycket enkelt att installera HP Designjet T630. Den fungerar på exakt samma sätt som en vanlig plotter. Observera att alla datorer och nätverksmiljöer inte är likadana.

Specifikationer

Användning: Cad/GIS, linjedragningar, utfyllnad av områden, renderingar och Office-bilder.
Modellstorlek: 36 tum (914 mm)
Maximal rulllängd: 50 meter
Skrivhuvuden: 1 (cyan, magenta, gul och svart)
Minne: 1 GB
Pappersutgåva: Bladmatare, rullmatare, automatisk bladmatare, utmatningsfack
Automatisk pappersklippare: Ja
Krav på operativsystem: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Gränssnitt: Nätverksanslutning, WIFI, USB 2.0 och utskrift från mobiltelefonen
Utskriftsupplösning (färg): 2400 x 1200 DPI optimerad
Maximal utskriftshastighet: 55 sekunder / sida i A0-format
Minsta linjebredd: 0,02 mm (teoretiskt värde); 0,06 mm (verkligt värde)
Linjenoggrannhet: ± 0,1%
Språk för utskrift: HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG, URF
Skrivarstativ: Ja
Garanti: 1 års tillverkargaranti
Serienummer: 5HB11A

Video

I lådan

HP Designjet T630 har som standard:

  • HP Designjet T630 36 tums skrivare
  • Fötter
  • Automatisk arkmatare
  • Skrivhuvud
  • Startpatroner för skrivare
  • Spindel
  • Snabbguide
  • Plakat för installation
  • Strömkabel

Drivrutiner och programvara

Förare:

Drivrutin för Windows 10

Drivrutiner för Mac OS

Programvara:

HP Click för Windows 64 bitar

HP Click för Mac OS