HP Designjet T650 36 tums A0-skrivare

1.550,00 Exklusive moms

€1.550,00 Inkl. moms

HP Designjet T650 36 tums A0-skrivare

1.550,00 Exklusive moms

€1.550,00 Inkl. moms

I lager - leverans inom 1-3 arbetsdagar!

Denna avancerade A0-skrivare har en kompakt design och är enkel att använda. Skrivaren har många funktioner och utskriftsalternativ. Tänk dig en automatisk arkmatare för utskrift av A4- och A3-ark, WLAN, Ethernet-anslutning, USB 2.0 och olika utskriftsspråk. Skrivaren är enkel att använda tack vare pekskärmen i färg och kan skrivas ut via mobiltelefon, PC eller e-post.

Skrivaren är idealisk för professionella användare som ofta arbetar med CAD/GIS, samt för kontorsutskrifter, design och presentationer. Med en hastighet på upp till 50 sekunder per A0-utskrift är den här skrivaren snabbare än T630 36 tum. Med T650 kan du enkelt skriva ut från rullar upp till 36 tum eller 914 mm format.

Ytterligare alternativ

Gratis leverans på alla beställningar > 100 € plus moms.

 • Snabb leverans

Beskrivning

HP Designjet T650 sv 36 tum A0-skrivare 5HB10A

HP Designjet T650 36 tums A0-skrivare är en mångsidig, prisvärd och kompakt skrivare. Tack vare de många anslutningarna och alternativen kan du enkelt skriva ut alla dina CAD/GIS-dokument med högsta precision och skarpa detaljer i en upplösning på upp till 2400 DPI. Tack vare den kompakta designen passar skrivaren in i nästan alla kontorssituationer och skrivaren är lätt att flytta tack vare basen med hjul. Du kan fylla på pappersrullar på upp till 36 tum i den här skrivaren. Men tack vare den automatiska arkmataren kan du också enkelt skriva ut ark i A4- eller A3-format.

Vill du trycka en A1-ritning? Detta kan göras på två sätt. Du kan skriva ut A1-landskapet på en rulle A0-papper. Du behöver alltså inte byta papper. Föredrar du att skriva ut på A1-papper eller vill du skriva ut ett utökat A1-papper? Du kan också lägga in en A1-pappersrulle i T650 36 tum och skriva ut din design på den.

Skrivaren levereras med ett stativ, ett rullskydd och en arkmatare.

- Kampanj - Nu med 5 gratis rullar av 80 grams A0-papper till ett värde av 98 euro, -
Dessa hjul levereras av oss som standard och behöver därför inte väljas till.

Är du nyfiken på skillnaderna mellan de olika modellerna?
Läs sedan vår artikel om Skillnader mellan HP Designjet T2xx och T6xx storformatskrivare

Tekniska egenskaper

HP Designjet T650 36 tum är utrustad med Ethernet-anslutning, Wi-Fi 802.11, rasterdrivrutiner för Windows och macOS, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG och URF, USB 2.0 och möjliggör utskrift från mobila enheter.

Det är enkelt att skriva ut från telefonen via e-post eller från HP Smart App via Wi-Fi-anslutningen. Du kan enkelt skicka alla dina filer till skrivaren. Detta sparar mycket tid jämfört med att alltid behöva göra detta från en fast dator.

Den här A0-skrivaren är snabb och tar i genomsnitt bara 50 sekunder att skriva ut en A0-sida. Den här skrivaren är därför snabbare än T630. Perfekt om du vill spara tid eller göra många utskrifter.

Skrivaren används därför ofta både på kontoret och på plats. Entreprenörer, designers, arkitekter och kontor använder ofta skrivaren för alla sina projekt, CAD/GIS-ritningar, kontorsutskrifter och presentationer.

Ekonomisk utskrift med högre färgomfång och fler detaljer

Tack vare HP:s långlivade skrivarhuvud och HP Bright Office-bläck skrivs linjerna ut med ännu fler detaljer och färgskalan är många gånger större. Du kan därför skriva ut med 31 % högre precision, upp till 65 % större färgomfång och en upplösning på 2400 DPI.

Dessutom är skrivaren också mer sparsam med bläck. Normalt används mycket bläck när bläckhuvudena spolas för att förhindra att de torkar ut. Tack vare skrivhuvudet med lång livslängd är bläckförbrukningen 95 % lägre, så att du kan skriva ut upp till 100 extra sidor.

Hållbarhet

HP Designjet T650-skrivaren 36 tum A0 är mer hållbar eftersom den är tillverkad av material som innehåller upp till 30 % återvunnen plast. Detta minskar koldioxidutsläppen med 7,3 ton/år per såld enhet. Den har också EPEAT Gold-certifiering för minskad miljöpåverkan och är energieffektiv enligt ENERGY STAR-riktlinjerna.

Gratis hjälp med egen installation

Det är mycket enkelt att installera HP Designjet T650. Den fungerar precis som en vanlig skrivare. Observera att alla datorer och nätverksmiljöer inte är likadana.

Specifikationer

Användning: Cad/GIS, linjedragningar, utfyllnad av områden, renderingar och Office-bilder.
Modellstorlek: 36 tum (914 mm)
Maximal rulllängd: 50 meter
Skrivhuvuden: 1 (cyan, magenta, gul och svart)
Minne: 1 GB
Pappersutgåva: Bladmatare, rullmatare, automatisk bladmatare, utmatningsfack
Automatisk pappersklippare: Ja
Krav på operativsystem: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Gränssnitt: Nätverksanslutning, WIFI, USB 2.0 och utskrift från mobiltelefonen
Utskriftsupplösning (färg): 2400 x 1200 DPI optimerad
Maximal utskriftshastighet: 50 sekunder / sida i A0-format
Minsta linjebredd: 0,02 mm (teoretiskt värde); 0,06 mm (verkligt värde)
Linjenoggrannhet: ± 0,1%
Språk för utskrift: HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG, URF
Skrivarstativ: Ja
Garanti: 2 års tillverkargaranti
Serienummer: 5HB10A

Video

I lådan

HP Designjet T650 har som standard:

  • HP Designjet T650 36 tums skrivare
  • Fötter
  • Automatisk arkmatare
  • Skrivhuvud
  • Startpatroner för skrivare
  • Spindel
  • Snabbguide
  • Plakat för installation
  • Strömkabel

Drivrutiner och programvara

Förare:

Drivrutin för Windows 10

Drivrutiner för Mac OS

Programvara:

HP Click för Windows 64 bitar

HP Click för Mac OS