HP Designjet T850 36-tums A0-skrivare

2.675,00 Exklusive moms

2.675,00 Inkl. moms

HP Designjet T850 36-tums A0-skrivare

2.675,00 Exklusive moms

2.675,00 Inkl. moms

I lager - leverans inom 1-3 arbetsdagar!

HP Designjet T850 36 inch A0 Printer har alla funktioner du behöver för att skriva ut dina mönster i hög kvalitet. Detta är möjligt tack vare den integrerade lådan i A4 till A0-storlekar. Det innebär att du inte längre behöver byta till pappersark manuellt. Detta gör det till en effektiv och enkel upplevelse att skriva ut alla dina utskrifter i den storlek du vill ha. Denna plotter är kompakt, enkel att använda och mycket användarvänlig. Du kan enkelt skicka utskriftsjobben från din dator eller mobiltelefon. HP Designjet T850 är idealisk för utskrift av alla dina linjeteckningar, renderingar, presentationer och annan design.

Ytterligare alternativ

Gratis leverans på alla beställningar > 100 € plus moms.

 • Snabb leverans

Beskrivning

HP Designjet T850 36-tums A0-skrivare 2Y9H0A

HP Designjet T850 36 inch A0 Printer är en mångsidig och kompakt skrivare som enkelt skriver ut alla dina utskrifter i olika format. Oavsett om du behöver utskrifter i A4-format eller från rullen i A0-format. Du behöver inte längre manuellt växla mellan pappersark eller pappersrullar, eftersom skrivaren är utrustad med ett bakre inmatningsfack för ca 50 pappersark. Du kan sedan enkelt skicka dina utskriftsjobb från din dator eller mobila enhet. Detta säkerställer hög effektivitet och sparar tid. Maskinen är snabb och användarvänlig, vilket gör den mångsidig. Maskinen är lämplig för pappersrullar på upp till 50 meter.

Kampanj - Nu med 5 gratis pappersrullar 80 gram värda 98 €, -.
Dessa hjul levereras av oss som standard och behöver inte väljas.

Denna skrivare finns även i en version med skanner: HP Designjet T850 36 tum MFP A0 Skrivare

De tekniska egenskaperna hos skrivaren T850 A0

Alla dina utskrifter görs med hög precision med en radnoggrannhet på ± 0,1% och en upplösning på upp till 2400 DPI. Detta görs med en genomsnittlig hastighet på 45 A0-utskrifter per timme. 36-tumsskrivaren T850 är utrustad med Ethernet-anslutning, Wi-Fi 802.11, rasterdrivrutiner för macOS och Windows, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, URF, JPEG, TIFF.

Det är enkelt att skriva ut dina mönster från din dator eller med HP Smart App via Wi-Fi-anslutningen. Du kan skicka alla dina utskriftsjobb enkelt och snabbt. Det sparar massor av tid.

HP Designjet T850 36 tum A0-skrivare används därför både på plats och på kontor. Att skriva ut alla dina projekt, linjeritningar, CAD/GIS-ritningar, kontorsutskrifter och annan design är en barnlek.

HP Flex Tech-bläck - utskrift med pigmenterat bläck

Med HP Flex Tech-bläck kan du skriva ut med högsta kvalitet och förbättrad hållbarhet. Bläcket är pigmenterat och därför mer vattenresistent. Observera att utskriftens vattenbeständighet inte bara beror på bläcket, utan också på vilken typ av papper du skriver ut på.

Utskriftskvaliteten är bättre med HP Flex Tech-bläck, utskrifterna håller längre eftersom de är mer motståndskraftiga mot kladd och högdagerblödning och har förbättrad ljus- och vattenbeständighet. Svarta nyanser är fylliga och färgerna är livfulla.

Dessa bläck har UL ECOLOGO-certifiering. Patronerna är lätta att återvinna utan etikett. De är de första bläcken på den tekniska marknaden för bredformat som uppfyller denna certifiering.

Hållbarhet

HP Designjet T850 är tillverkad av minst 35% återvunnen plast. Detta minskar CO2-utsläppen per enhet avsevärt. Maskinen har EPEAT-certifiering för minskad miljöpåverkan och är energieffektiv enligt ENERGY STAR-riktlinjerna.

Enkel självmontering

Installationen av HP Designjet T850 är mycket enkel. Den fungerar på exakt samma sätt som en vanlig skrivare. Observera att alla datorer och nätverksmiljöer inte är likadana.

Specifikationer

Användning: Linjeteckningar, kartor, renderingar, presentationer, affischer
Modellstorlek: 36 tum (914 mm)
Skanner: Ingen
Maximal rulllängd: 50 meter
Bläckpatroner: 4 (mattsvart, cyan, magenta, gul)
Minne: 1 GB
Automatisk pappersklippare: Ja
Krav på operativsystem: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Gränssnitt: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Utskriftsupplösning (färg): Död 2400 x 1200 DPI optimerad
Minsta linjebredd: 0,02 mm (teoretiskt värde); 0,07 mm (verkligt värde)
Linjenoggrannhet: ± 0,1%
Språk för utskrift: TIFF, JPEG, URF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Skrivarstativ: Ja
Garanti: 2 år
Serienummer: 2Y9H0A

Video

I lådan

HP Designjet T850 36 tum levereras som standard med:

  • HP Designjet T850 36-tumsskrivare
  • Fötter
  • Skrivhuvud
  • Startbläckpatroner
  • Spindel för pappersrulle
  • Manuell linje
  • Broschyr om garanti
  • Strömkabel