HP Designjet T850 36-tums MFP A0-skrivare

4.725,00 Exklusive moms

4.725,00 Inklusive moms

HP Designjet T850 36-tums MFP A0-skrivare

4.725,00 Exklusive moms

4.725,00 Inklusive moms

I lager - leverans inom 1-3 arbetsdagar!

HP Designjet T850 36-tums MFP A0 Printer är en mångsidig skrivare och skanner i ett. Tack vare det integrerade inmatningsfacket kan du enkelt skriva ut alla dina designer i hög kvalitet och i A4 till A0-format. Växlingen mellan ark- och rullpapper sker helt automatiskt. Dokument kan enkelt skannas från skrivarens framsida och direkt till PDF, JPEG eller TIFF. Detta gör arbetet med denna skrivare extremt effektivt och snabbt. T850 är mycket användarvänlig och därför lätt och mångsidig att använda. Denna A0-skrivare används främst för utskrift av CAD/GIS-ritningar, linjeritningar, renderingar, kontorsutskrifter och presentationer.

Ytterligare alternativ

Gratis leverans på alla beställningar > 100 € plus moms.

 • Snabb leverans

Beskrivning

HP Designjet T850 36-tums MFP A0-skrivare 2Y9H2A

HP Designjet T850 36 inch MFP A0 Printer är en A0-plotter och skanner i ett som är användarvänlig och mångsidig. Enheten skriver enkelt ut alla dina designer i olika format. Det är en mångsidig skrivare som enkelt hanterar alla dina utskriftsjobb från både PC och mobil enhet. Skrivaren är utrustad med ett inmatningsfack för pappersark. Det rymmer ca 50 pappersark. Inmatningsfacket är placerat på baksidan. Du kan använda det för att enkelt skapa utskrifter i A4- till A0-storlek. Växlingen mellan pappersrullar och pappersark sker helt automatiskt och du behöver inte längre göra det manuellt. Detta gör maskinen extremt effektiv och sparar mycket tid. Maskinen är lämplig för pappersrullar upp till 50 meter.

Kampanj - Nu med 5 gratis pappersrullar 80 gram värda 98 €, -.
Dessa hjul levereras av oss som standard och behöver inte väljas.

Denna skrivare finns även i en version utan skanner: HP Designjet T850 36 tum A0 Skrivare

Tekniska egenskaper hos MFP-skrivaren T850 36 tum

Denna skrivare skriver enkelt ut dina utskrifter med mycket hög precision och en linjenoggrannhet på ± 0,1%. Detta görs med en upplösning på upp till 2400 DPI. Som ett resultat är utskrifterna av hög kvalitet. Och allt detta med en hastighet på upp till 45 A0-utskrifter per timme. Du kan enkelt skicka de mönster som ska skrivas ut från din dator till skrivaren, men du kan också enkelt skicka utskriftsjobb från din mobila enhet via WLAN. Du sparar mycket tid på det sättet.

HP Designjet T850 MFP använder utskriftsspråken HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, URF, JPEG, TIFF och är utrustad med Ethernet-anslutning och WLAN-alternativ.

Skannern skannar med en upplösning på upp till 600 DPI och skannar i JPEG-, TIFF- eller PDF-format. Du kan skanna till e-post, nätverk, USB, moln, PC och mobil enhet. På så sätt kan du enkelt skanna och dela dina mönster. Inmatningen för skanning är placerad på framsidan för enkel åtkomst. Färg skannas med en hastighet på ca 3,8 cm/sek och svartvitt skannas med en hastighet på ca 11,4 cm/sek.

Denna A0-skrivare används ofta för utskrift av linjeritningar, CAD/GIS, kontorsutskrifter, projekt eller annan design. Denna skrivare kan därför användas både på kontoret och på plats.

HP Flex Tech-bläck - utskrift med pigmenterat bläck

Med HP Flex Tech-bläck kan du skriva ut med högsta kvalitet och förbättrad hållbarhet. Bläcket är pigmenterat och därför mer vattenresistent. Observera att utskriftens vattenbeständighet inte bara beror på bläcket, utan också på vilken typ av papper du skriver ut på.

Utskriftskvaliteten är bättre med HP Flex Tech-bläck, utskrifterna håller längre eftersom de är mer motståndskraftiga mot kladd och högdagerblödning och har förbättrad ljus- och vattenbeständighet. Svarta nyanser är fylliga och färgerna är livfulla.

Dessa bläck har UL ECOLOGO-certifiering. Patronerna är lätta att återvinna utan etikett. De är de första bläcken på den tekniska marknaden för bredformat som uppfyller denna certifiering.

Hållbarhet

HP Designjet T850 MFP är tillverkad av minst 35% återvunnen plast. Detta minskar CO2-utsläppen per enhet avsevärt. Maskinen har EPEAT-certifiering för minskad miljöpåverkan och är energieffektiv enligt ENERGY STAR-riktlinjerna.

Enkel självmontering

Installationen av HP Designjet T850 MFP är mycket enkel. Den fungerar på exakt samma sätt som en vanlig skrivare. Observera att alla datorer och nätverksmiljöer inte är likadana.

Specifikationer

Användning: Linjeteckningar, kartor, renderingar, presentationer, affischer
Modellstorlek: 36 tum (914 mm)
Skanner: Ja
Maximal rulllängd: 50 meter
Bläckpatroner: 4 (mattsvart, cyan, magenta, gul)
Minne: 2 GB
Automatisk pappersklippare: Ja
Krav på operativsystem: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Gränssnitt: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Utskriftsupplösning (färg): Död 2400 x 1200 DPI optimerad
Minsta linjebredd: 0,02 mm (teoretiskt värde); 0,07 mm (verkligt värde)
Linjenoggrannhet: ± 0,1%
Språk för utskrift: TIFF, JPEG, URF, PDF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Skrivarstativ: Ja
Garanti: 2 år
Serienummer: 2Y9H2A

Video

I lådan

HP Designjet T850 36-tums MFP A0-skrivare levereras som standard med:

  • HP Designjet T850 MFP 36-tumsskrivare
  • Fötter
  • Skrivhuvud
  • Startbläckpatroner
  • Spindel för pappersrulle
  • Manuell linje
  • Broschyr om garanti
  • Strömkabel