HP Designjet T950 36-tums MFP A0-skrivare

4.950,00 Exklusive moms

4.950,00 Inkl. moms

HP Designjet T950 36-tums MFP A0-skrivare

4.950,00 Exklusive moms

4.950,00 Inkl. moms

I lager - leverans inom 1-3 arbetsdagar!

HP Designjet T950 36-tums MFP A0-skrivare kan både skriva ut och skanna. Denna 2-i-1-enhet är enkel att använda tack vare pekskärmen. Den höga nivån av användarvänlighet säkerställer att skrivaren är enkel att använda. Dessutom kan du skriva ut från både din PC och mobila enhet. Alla dina CAD/GIS-ritningar, linjeritningar, renderingar, konstruktioner och presentationer skrivs ut effektivt och enkelt i hög kvalitet. Tack vare det integrerade matningsfacket för arkpapper kan utskrifterna skrivas ut i A4-format upp till A0-format.

Ytterligare alternativ

Gratis leverans på alla beställningar > 100 € plus moms.

 • Snabb leverans

Beskrivning

HP Designjet T950 36-tums MFP A0-skrivare 2Y9H3A

HP Designjet T950 36 tums MFP är en skanner och skrivare i ett. Det gör den till en mångsidig maskin som kan användas på många olika sätt. Denna A0-skrivare är snabb, enkel att använda och effektiv. Du kan enkelt skicka utskriftsjobb från din dator eller mobiltelefon.

Tack vare det integrerade inmatningsfacket kan du med denna maskin skriva ut på både arkpapper och pappersrullar. Detta är möjligt i storlekar från A4 till A0. Det inbyggda inmatningsfacket är placerat på framsidan av maskinen, så att du kan ladda cirka 100 ark papper för utskrift från framsidan av maskinen. Maskinen växlar själv mellan rull- och arkmatning vid utskrift, så du behöver inte göra detta manuellt med den här maskinen.

HP Designjet T950 har också en staplare och en arkfördelare. Arksamlaren ser till att utskrifterna är snyggt separerade så att pappersarken har ett eget uppsamlingsfack. Staplaren ser till att dina storformatsutskrifter staplas snyggt efter utskriften. På så sätt kan du ta ut utskrifterna direkt från staplaren. Denna staplare kan också vikas så att den inte tar upp något extra utrymme. Detta gör maskinen kompakt och ur vägen. Du kan ladda upp till 100 meter långa pappersrullar i maskinen.

Kampanj - Nu med 5 gratis 80 grams pappersrullar till ett värde av 98,- €.
Dessa pappersrullar levereras av oss som standard och behöver inte väljas.

Denna skrivare finns även i en version utan skanner: HP Designjet T950 36 tum A0 Skrivare

De tekniska egenskaperna hos skrivaren T950 MFP A0

HP Designjet T950 36-tums MFP A0-skrivare är en snabb A0-skrivare som skriver ut alla dina mönster i hög kvalitet med en genomsnittlig hastighet på 60 A0-utskrifter per timme. T950 2Y9H3A skriver ut med en linjenoggrannhet på ± 0,1 % och en upplösning på upp till 2400 DPI. Dessutom har HP Designjet T950 stöd för Ethernet-anslutning, WLAN, rasterdrivrutiner för macOS och Windows, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, PDF, URF, JPEG och TIFF.

Skannern i denna enhet skannar i JPEG-, TIFF- eller PDF-format och gör det med en upplösning på upp till 600 DPI. Du kan sedan bearbeta dessa skanningar direkt via e-post, nätverk, USB, moln, PC eller mobil enhet. Du kan också kopiera skanningen direkt. Du för in dokumentet som ska skannas i maskinens front. Färgutskrifter skannas med en hastighet på ca 3,8 cm/sek och svartvita utskrifter med en hastighet på ca 11,4 cm/sek.

Oavsett om du vill använda skrivaren på plats eller på kontoret kan enheten användas i båda fallen. Maskinen är idealisk för utskrift av CAD/GIS-ritningar, linjeritningar, projekt, kontorsutskrifter, presentationer och annan design.

Alla tekniska specifikationer finns här i HP Designjet T950 36 inch MFP datablad 2Y9H3A.

HP Flex Tech-bläck - utskrift med pigmenterat bläck

Med HP Flex Tech-bläck kan du skriva ut med högsta kvalitet och förbättrad hållbarhet. Bläcket är pigmenterat och därför mer vattenresistent. Observera dock att utskriftens vattenbeständighet inte bara beror på bläcket utan också på vilken typ av papper du skriver ut på.

Kvaliteten på utskriften är ännu mer kraftfull med HP Flex Tech-bläcket, utskriften håller längre på grund av den högre motståndskraften mot smutsning och blödning av högdagrar och har förbättrad ljus- och vattenbeständighet. De svarta tonerna är kraftfulla och färgerna är levande.

Dessa bläckpatroner har UL ECOLOGO-certifiering. Bläckpatronerna är lätta att återvinna utan etikett. De är de första bläcken på den tekniska storformatmarknaden som uppfyller denna certifiering.

Hållbarhet

HP Designjet T950 MFP är tillverkad av minst 35% återvunnen plast. Detta minskar CO2-utsläppen per enhet avsevärt. Maskinen har EPEAT-certifiering för minskad miljöpåverkan och är energieffektiv enligt ENERGY STAR-riktlinjerna.

Enkel självmontering

Installationen av HP Designjet T950 MFP är mycket enkel. Den fungerar precis som en vanlig skrivare. Observera dock att alla datorer och nätverksmiljöer inte är likadana.

Specifikationer

Användning: Linjeteckningar, kartor, renderingar, presentationer, affischer
Modellstorlek: 36 tum (914 mm)
Skanner: Ja
Maximal rullängd: 100 meter
Antal bläckpatroner: 4 (mattsvart, cyan, magenta, gul)
Minne: 2 GB
Automatisk pappersskärare: Ja
Krav på operativsystem: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Gränssnitt: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Utskriftsupplösning (färg): Död 2400 x 1200 DPI optimerad
Minsta linjebredd: 0,02 mm (teoretiskt värde); 0,07 mm (verkligt värde)
Linjenoggrannhet: ± 0,1%
Språk för utskrift: TIFF, JPEG, URF, PDF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Skrivarstativ: Ja
Garanti: 2 år
Serienummer: 2Y9H3A
Gtin/EAN: 196548313297
Skrivarens mått: 1407 x 720 x 967 mm
Mått på lådan: 1575 x 630 x 780 mm

Video

I lådan

HP Designjet T950 36-tums MFP A0-skrivare levereras med som standard:

  • HP Designjet T950 MFP 36-tumsskrivare
  • Stativ för skrivare
  • Skrivhuvud
  • Startbläckpatroner
  • Spindel för pappersrulle
  • Manuell linje
  • Broschyr om garanti
  • Strömkabel