Varför köpa från plotter24.se?

Gratis hjälp med egen installation

Vår hjälp med egeninstallation är unik. Vi erbjuder denna tjänst kostnadsfritt för varje plotter. Om du beställer en plotter från plotter24.se och installerar den själv, hjälper vi dig via telefon och med vår fjärrunderhållsprogramvara.
Med vår fjärrunderhållsprogramvara kan vi övervaka din dator och hjälpa dig med installationen och inställningarna av plottern. Vi har erfarenhet av alla versioner av Windows, Apple MAC, Autocad och andra Autodesk-produkter.

Vi säljer inte bara skrivaren till dig

Du kan också kontakta oss efter köpet för support, reparation och underhåll, leverans av papper och bläck etc.
Vad du kan förvänta dig av oss:
- Kompetenta och ärliga råd
- Service och stöd.
- Snabb leverans
- Låga priser

Specialiserad rådgivning

Vi arbetar med plottrar och storformatsskrivare varje dag. Vi känner till de skrivare vi säljer som ingen annan. Att tänka tillsammans med våra kunder och hitta rätt lösning är därför viktigare för oss än att snabbt sälja en skrivare. Du kan alltid ringa eller mejla oss för skräddarsydda råd.

Lätt att beställa

Vi har lagt upp de flesta av våra skrivare, bläck och papper på vår hemsida så att du kan beställa enkelt, snabbt och säkert. Naturligtvis kan du också göra din beställning via e-post, telefon eller inköpsorder.

HP Designjet-specialist

plotter24.se är en HP Designjet Specialist.
HP Partners uppfyller de stränga krav och den expertis som HP förväntar sig av sina partners. När du ser HP Partner-logotypen är du garanterad experttjänster. Som HP Partner har vi tillgång till den senaste produktinformationen och kan leverera HP Designjet-skrivare till konkurrenskraftiga priser.

Fri frakt

Priserna på alla plottrar på vår webbplats inkluderar fraktkostnader. Vi tar endast ut fraktkostnader för enstaka beställningar av papper, bläck och delar. Över 100 euro tar vi inte ut några fraktkostnader.

Snabb leverans

Vi har de flesta plottrar på lager och kan leverera redan nästa arbetsdag. Om du akut behöver en ny skrivare kan vi ofta leverera redan samma dag.

Fri frakt

För varje beställning > 100 euro

Snabb leverans

Snabb leverans inom 1-3 dagar

Service + Rådgivning

Vi ger dig gärna kompetent rådgivning.

100 % säker betalning

Betala enkelt i förskott, via PayPal eller på konto.