Varför köpa på plotter24.se?

Gratis hjälp med egen installation

Vår hjälp med självinstallation är unik. Vi erbjuder den här tjänsten kostnadsfritt för alla plotter. Om du beställer en plotter från plotter24.se och installerar den själv hjälper vi dig per telefon och med vår programvara för fjärrsupport.
Med vår supportprogramvara kan vi övervaka din dator och hjälpa dig med installation och inställningar av plottern. Vi har erfarenhet av alla versioner av Windows, Apple MAC, Autocad och andra Autodesk-produkter.

Vi säljer inte bara skrivaren till dig

Du kan också kontakta oss efter köpet för support, reparation och underhåll, leverans av papper och bläck etc.
Vad du kan förvänta dig av oss:
- Kompetenta och ärliga råd
- Service och stöd.
- Snabb leverans
- Låga priser

Specialiserad rådgivning

Vi arbetar med plottrar och storformatskrivare varje dag. Vi känner till de skrivare vi säljer som ingen annan. Att tänka tillsammans med våra kunder och se till att de får rätt lösning är viktigare för oss än att snabbt sälja en skrivare. Du kan alltid ringa eller mejla oss för att få skräddarsydda råd.

Lätt att beställa

Vi har lagt ut de flesta av våra skrivare, bläck och papper på vår webbplats så att du kan beställa enkelt, snabbt och säkert. Du kan naturligtvis också beställa via e-post, telefon eller beställning.

HP Designjet-specialist

plotter24.se är en HP Designjet Specialist.
HP Partners uppfyller de stränga krav och den expertis som HP förväntar sig av sina partners. När du ser HP Partner-logotypen är du garanterad experttjänster. Som HP Partner har vi tillgång till den senaste produktinformationen och kan leverera HP Designjet-skrivare till konkurrenskraftiga priser.

Fri frakt

Priserna på alla plottrar på vår webbplats inkluderar fraktkostnader. Vi tar endast ut fraktkostnader för enstaka beställningar av papper, bläck och delar. Över 100 euro tar vi inte ut några fraktkostnader.

Snabb leverans

Vi har de flesta plottrar i lager och kan leverera nästa arbetsdag. Om du behöver en ny skrivare snabbt kan vi ofta leverera samma dag.

Fri frakt

För varje beställning > 100 euro

Snabb leverans

Snabb leverans. Inom 1-3 dagar

Service + Rådgivning

Vi ger dig gärna kompetent rådgivning.

100 % säker betalning

Det är bara att betala i förskott, via Paypal eller ditt bankkonto.