Varför ska du välja HP DesignJet och plotter24.se?

Samarbete mellan plotter24.se och HP Designjet

HP och plotter24.se har samarbetat i mer än 10 år. Plotterwinkel är därför en officiell HP Gold Partner. Tack vare detta samarbete kan du alltid räkna med konkurrenskraftiga priser och utmärkt service. Förutom installationstjänsten och telefonrådgivningen från plotter24.se kan du alltid lita på den utmärkta servicen från HP.

Dessutom är vi på plotter24.se alltid informerade om de senaste nyheterna och resultaten som rör HP Designjet-plottrar. Det är därför vi arbetar med certifierad personal. Du kan därför räkna med ärlig och sakkunnig rådgivning, snabb leverans, konkurrenskraftiga priser och gratis hjälp med självinstallation.

Fördelarna med HP Designjet-plottrar

HP är sedan många år ett välkänt namn inom tryckeribranschen. HP är marknadsledande inom storformatsutskrifter. Med HP Designjet kan du därför alltid lita på maskiner av högsta kvalitet som produceras på ett hållbart sätt och är extremt användarvänliga.

Dessutom har maskinerna stöd för många utskriftsformulär. Delvis tack vare samarbetet med Adobe och Autodesk, omfattande stöd för utskrifter från olika enheter och utskriftssäkerhet.

De flesta HP-plottrar behålls av den ursprungliga kunden i genomsnitt 10 år.

Samarbete mellan HP, Adobe och Autodesk

Tack vare många års samarbete mellan HP, Adobe och Autodesk kan du enkelt skriva ut alla dina filer med HP Designjet.

Samarbete mellan HP och Adobe

Adobe Postscript-logotyp

HP Designjet använder en PostScript-modul för perfekt stöd av Adobe-dokument och Adobe PDF. Tack vare denna modul kan du skriva ut alla dina Adobe-dokument, bilder, text och fullfärgsutskrifter i högsta möjliga kvalitet.

Det betyder inte att du inte kan skriva ut vanliga PDF-filer utan denna modul. PostScript-modulen används främst för att skriva ut omfattande Adobe-filer med flera lager. Och den här modulen säkerställer sedan problemfri konvertering till skrivarspråket.

Är du osäker på om du behöver en skrivare med PostScript-modul?
Kontakta oss för en icke-bindande konsultation.

Samarbete mellan HP och Autodesk

autodesk logoHP Designjet och Autodesk har också arbetat tillsammans i flera år för att göra utskriften av design så smidig som möjligt. Detta innebär en 100-procentig integration mellan programvarupaketen och skrivarna. Det innebär att HP Designjet alltid är uppdaterade med den senaste utvecklingen och passar sömlöst in i användningen av Autodesks programvara. På så sätt kan du enkelt skriva ut alla dina CAD-ritningar med HP Designjet.

Fri frakt

För varje beställning > 100 euro

Snabb leverans

Snabb leverans inom 1-3 dagar

Service + Rådgivning

Vi ger dig gärna kompetent rådgivning.

100 % säker betalning

Betala enkelt i förskott, via PayPal eller på konto.