A1-skrivare

Letar du efter en A1-skrivare?

Vi levererar A1- och A0-skrivare till konkurrenskraftiga priser. Om du har några frågor och/eller råd om att köpa en A1-skrivare, tveka inte att kontakta oss.

Priserna på A1-skrivare har sjunkit betydligt de senaste åren. Allt fler små och medelstora företag överväger att köpa en A1-skrivare. En A1-skrivare gör sig fort betald. För företag som inte har en stor utskriftsvolym men som vill göra vanliga A1-utskrifter finns det redan flera A1-skrivare som kostar mindre än 1 000 euro .

Vi kan leverera HP DesignJet A1-skrivare direkt från lager. Hos oss betalar inga fraktkostnader.

Utskrift med en A1-skrivare

En A1-skrivare kallas också för 24-tumsskrivare. Bredden på en storformatskrivare anges alltid som den maximala utskriftsbredden.

Det innebär att du kan skriva ut upp till 610 mm bredsida med en A1-skrivare. Längden på utskriften är varierande. Detta beror på att en storformatskrivare använder pappersrullar som den skriver ut på. Du kan skriva ut så länge pappersrullen inte är slut.

Det finns också olika typer av papper för storformatskrivare. Till exempel standardpapper för utskrift/plotterpapper, fotopapper, affischpapper, klisterpapper, dukpapper eller gult papper.

Papper till en skrivare A1

Om du vill skriva ut med A1-skrivaren behöver du A1-papper eller papper som är mindre än detta format. Du kan köpa billigt rullpapper för A1-skrivaren på vår webbplats www.plotterpapperonline.se. På vår webbplats hittar du ett stort urval av plotterpapper för A1-skrivaren. Om vi får din beställning och betalning före kl. 16.00 skickas varorna samma arbetsdag.

Vill du köpa en din A1-skrivare?

Vill du köpa en din A1-skrivare men vet inte var du ska börja?
Vi har utvecklat ett verktyg som hjälper dig att fatta beslut.

Du kan naturligtvis alltid kontakta oss via telefon, chatt längst ner till höger på skärmen eller e-post.

plotter24.se har varit expert på plottrar i många år. Vi hjälper dig gärna med ditt val.

Fri frakt

För varje beställning > 100 euro

Snabb leverans

Snabb leverans inom 1-3 dagar

Service + Rådgivning

Vi ger dig gärna kompetent rådgivning.

100 % säker betalning

Betala enkelt i förskott, via PayPal eller på konto.