Vägledning för val av plotter

Hjälp med att välja rätt plotter

Klicka på START och svara på alla frågor. Du får genast råd om plottrar som passar dina val. Använd plottervalsguiden för att välja en plotter eller en multifunktionell plotter. Du kan naturligtvis alltid ringa oss för att få skräddarsydd rådgivning.

Starta

Visa filter

Resultat 25 - 25 av 25 visas

Visa filter

Resultat 25 - 25 av 25 visas

Har du hittat rätt plotter?

Med vår urvalsguide försöker vi hjälpa dig att välja rätt plotter så mycket som möjligt. Men om du har några specifika frågor eller önskemål kan du alltid kontakta oss. Du kommer i direktkontakt med en plotterspecialist. Föredrar du personlig rådgivning? I vårt showroom finns ett antal plottrar som vi kan ge dig råd om. Boka alltid en tid så att det finns en specialist på plats som har tid för dig.

Vad mer bör du tänka på när du köper en plotter?

Utskriftsvolym: När du väljer rätt plotter är det viktigt att du väljer en som passar din utskriftsvolym. Tillverkarna utformar plottern baserat på antalet utskrifter. Skrivhuvudets bredd och byggkvaliteten är skräddarsydda för detta. Om du köper en plotter för en hög utskriftsvolym samtidigt som du skriver ut lite, blir inköpspriset högre än nödvändigt. Men den här maskinen kan också tåla stillestånd och kräva mer bläck för att rengöra genom ett bredare skrivhuvud. Omvänt kanske du köper en plotter som inte är konstruerad för höga utskriftsvolymer och kräver snabbare underhåll och en högre kostnad per utskrift än vad som är lämpligt för din utskriftsvolym.Tillämpning:Upplösningen hos nuvarande plottrar är mer än tillräcklig för både grafiska och tekniska aspekter.Men om du vill skriva ut grafiskt är färgåtergivning och ett bredare urval av utskriftsmaterial ofta viktigt. Grafiska plottrar har ofta flera färgpatroner så att en högre färgskala kan uppnås. Tekniska plottrar har ofta inbyggda skrivarspråk som är lämpliga för applikationer som Autocad, Revit, etc.