HP Designjet T950 36-tums A0-skrivare

2.975,00 Exklusive moms

2.975,00 Inkl. moms

HP Designjet T950 36-tums A0-skrivare

2.975,00 Exklusive moms

2.975,00 Inkl. moms

I lager - leverans inom 1-3 arbetsdagar!

HP Designjet T950 36 tum A0-skrivare är utrustad med alla funktioner du behöver för att skriva ut dina linjeritningar, CAD/GIS-ritningar, renderingar, presentationer eller kontorsutskrifter i hög kvalitet. T950 36 tum är mycket användarvänlig och lätt att använda tack vare pekskärmen. Du kan vidarebefordra utskriftsjobb från både PC och mobil enhet. Denna A0-skrivare har ett inbyggt fack för pappersark. Detta gör att du kan skapa utskrifter i A4 till A0-storlek på nolltid. Detta gör arbetet med skrivaren ännu mer effektivt.

Ytterligare alternativ

Gratis leverans på alla beställningar > 100 € plus moms.

 • Snabb leverans

Beskrivning

HP Designjet T950 36-tums A0-skrivare 2Y9H1A

HP Designjet T960 36 tum A0-skrivare är en snabb, användarvänlig och mångsidig skrivare. Detta gör den användbar i många situationer. Utskriftsjobben vidarebefordras enkelt från datorn eller den mobila enheten. Det gör att du kan arbeta effektivt och spara tid. Utskrift på pappersark och pappersrullar är möjligt tack vare det integrerade inmatningsfacket på maskinens framsida. Inmatningsfacket rymmer ca 100 ark papper. Du kan producera utskrifter i storlek A4 till A0 på nolltid. Maskinen växlar automatiskt mellan rullmatning och arkmatning så att du inte behöver göra detta manuellt.

T950 har också en staplare och arkorganisatör. Detta innebär att dina rull- och arkutskrifter automatiskt separeras och inte hamnar i samma uppsamlingsbehållare. Staplaren ser till att alla dina storformatsutskrifter staplas snyggt och enkelt kan samlas upp efter utskriften. Staplaren kan fällas ihop helt så att den inte tar upp något extra utrymme. Detta håller maskinen kompakt. Maskinen är lämplig för pappersrullar på upp till 100 meter.

Kampanj - Nu med 5 gratis pappersrullar 80 gram värda 98 €, -.
Dessa hjul levereras av oss som standard och behöver inte väljas.

Denna skrivare finns även i en version med skanner: HP Designjet T950 36 tum MFP A0 Skrivare

De tekniska egenskaperna hos skrivaren T950 A0

HP Designjet T950 36-tumsskrivare skriver ut alla dina ritningar i hög kvalitet. Den gör detta med en linjenoggrannhet på ± 0,1% och en upplösning på upp till 2400 DPI. Allt detta sker med en genomsnittlig hastighet på ca 60 A0-utskrifter per timme. T950 har Ethernet-anslutning, WLAN, rasterdrivrutiner för macOS och Windows, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, PDF, URF, JPEG och TIFF. Du kan enkelt skriva ut dokument från din dator eller mobiltelefon.

HP Designjet T950 kan användas både på kontoret och på plats. Detta gör den till en mångsidig maskin. Maskinen används ofta för att skriva ut linjeritningar, projekt, CAD/GIS-ritningar, kontorsutskrifter och annan design.

HP Flex Tech-bläck - utskrift med pigmenterat bläck

Med HP Flex Tech-bläck kan du skriva ut med högsta kvalitet och förbättrad hållbarhet. Bläcket är pigmenterat och därför mer vattenresistent. Observera att utskriftens vattenbeständighet inte bara beror på bläcket, utan också på vilken typ av papper du skriver ut på.

Utskriftskvaliteten är bättre med HP Flex Tech-bläck, utskrifterna håller längre eftersom de är mer motståndskraftiga mot kladd och högdagerblödning och har förbättrad ljus- och vattenbeständighet. Svarta nyanser är fylliga och färgerna är livfulla.

Dessa bläck har UL ECOLOGO-certifiering. Patronerna är lätta att återvinna utan etikett. De är de första bläcken på den tekniska marknaden för bredformat som uppfyller denna certifiering.

Hållbarhet

HP Designjet T950 MFP är tillverkad av minst 35% återvunnen plast. Detta minskar CO2-utsläppen per enhet avsevärt. Maskinen har EPEAT-certifiering för minskad miljöpåverkan och är energieffektiv enligt ENERGY STAR-riktlinjerna.

Enkel självmontering

Installationen av HP Designjet T950 är mycket enkel. Den fungerar på samma sätt som en vanlig skrivare. Observera att alla datorer och nätverksmiljöer inte är likadana.

Specifikationer

Användning: Linjeteckningar, kartor, renderingar, presentationer, affischer
Modellstorlek: 36 tum (914 mm)
Skanner: Ingen
Maximal rulllängd: 100 meter
Bläckpatroner: 4 (mattsvart, cyan, magenta, gul)
Minne: 1 GB
Automatisk pappersklippare: Ja
Krav på operativsystem: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Gränssnitt: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Utskriftsupplösning (färg): Död 2400 x 1200 DPI optimerad
Minsta linjebredd: 0,02 mm (teoretiskt värde); 0,07 mm (verkligt värde)
Linjenoggrannhet: ± 0,1%
Språk för utskrift: TIFF, JPEG, URF, PDF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Skrivarstativ: Ja
Garanti: 2 år
Serienummer: 2Y9H1A

Video

I lådan

HP Designjet T950 36 tum A0-skrivare levereras som standard med:

  • HP Designjet T950 36-tumsskrivare
  • Fötter
  • Skrivhuvud
  • Startbläckpatroner
  • Spindel för pappersrulle
  • Manuell linje
  • Broschyr om garanti
  • Strömkabel